help de boswachter en word een koppelranger

In de Koppeltuinen groeien en bloeien allerlei verschillend soorten planten. De ene houdt van wat droge grond, de ander juist van een wat vochtige bodem. Daardoor zijn er heel wat soorten te ontdekken. Dat gaat het beste wanneer de planten in bloei staan. Het is afhankelijk van de soort in welke tijd van het jaar die bloeit. Sommige bloeien in het vroege voorjaar, andere in de lente, zomer of zelfs herfst. Een aantal soorten kun je in meerdere jaargetijden in bloei vinden. Help jij de boswachter en ga je mee op onderzoek?

Koppelrangers
De boswachters van Staatsbosbeheer helpen De Koppel met het beheer en onderhoud van de tuin. In 2018 zijn ze gezamenlijk gestart met de Koppelrangers.

Wil je meer weten en leren over het Vechtdal en ook Koppelranger worden, kom dan op 4 juli naar De Koppel. Van 14.00 tot 16.00 uur is de boswachter in de Koppeltuinen aanwezig. 

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. Voor informatie: tel. 0523-273388.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.