gzg heren 1 verovert kampioenschap

  In de vijfde minuut zette Jaurik Roelfsema de Hardenbergers op voorsprong uit een strafcorner. Niet lang daarna maakte de aanvaller ook de 2-0. Vlak voor de rust bracht Wouter Verlaan de score op 3-0.

  Na de rust raakte Verlaan op stoom. De aanvaller van GZG completeerde binnen vijf minuten een hattrick. De 6-0 stand die volgde bleek ook de eindstand. Daarmee veroverde GZG met nog twee duels te gaan de titel.

  Na zo’n twintig jaar zonder kampioenschap heeft GZG Heren 1 een tastbare prijs om te vieren. Onder de voormalige coach Lucas Roelfsema werden de bouwstenen gelegd voor een stabiele en hardwerkende ploeg. Marloes Seigers tilde de selectie vervolgens naar een hoger niveau.
  Seigers: ‘Dit kampioenschap wordt getekend door vriendschap en doorzettingsvermogen. Omdat we voor elkaar door het vuur gingen, hebben we dit bereikt. Vandaag hebben we zeventig minuten het spel gemaakt. Een goede voorbode voor de promotie.’

  Verlaan drukte met vier goals zijn stempel op de kampioenswedstrijd. De aanvaller spreekt zijn dank uit naar coach Seigers, maar ook naar de club, het bestuur en de aanwezige fans. ‘Met veel publiek en spandoeken hebben ze ons enorm gesteund. We zullen de kampioensshirts met trots dragen.’

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.