Home / Dalfsen Regio / gymspektakel van energy ommen in de carrousel

gymspektakel van energy ommen in de carrousel

Als thema is gekozen ‘Energy vliegt de wereld rond’. Wat hierachter schuil gaat blijft nog even geheim, maar wie zijn fantasie de vrije loop laat kan zich er vast wel iets bij voorstellen. Vliegend van toestel naar toestel en spottend met de wetten van de zwaartekracht zwevend door het luchtruim naar het grote continent Afrika of naar Amerika en China en welzeker, er staan ook kortere vluchten op het programma, zoals naar Italië, Spanje en Griekenland.

Vaders en moeders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, maar ook andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om te komen genieten van muziek, dans, gymuitvoeringen en meer. Tevens heeft het bestuur, de leiding en de activiteitencommissie nog een verrassing in petto, waarover de sluier nog geen millimeter wordt gelicht.

Het gymnastische spektakel begint om 18.30 uur (zaal open vanaf 18.00 uur). Verwachtte eindtijd is 22.00 uur. De entree bedraagt 3 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar.

Zie www.energy-ommen.nl

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.