Home / Dalfsen Regio / golfclub ommen haalt ruim 13 000 euro op voor kwf kankerbestrijding

golfclub ommen haalt ruim 13 000 euro op voor kwf kankerbestrijding

De golfmarathon gespeeld door twee topgolfers van de club, Amber Bruins en Rick Slot, gesponsord door velen, liep als een rode draad door de hele dag. Om vijf uur in de ochtend startten zij met golfen en 109 holes – een landelijk record – en meer dan 16 uur later kwamen ze onder luid applaus binnen.

Verder werd er de hele dag gegolfd voor het goede doel door meer dan 120 leden en gasten. Je kon het goede doel ook steunen door een proefles (clinic) te volgen. Aansluitend vond er een veiling van allerlei attributen en acties plaats. Uiteindelijk kon een cheque met een (voorlopige) opbrengst van 13.000 euro worden overhandigd aan Jan Puthaar van KWF Kankerbestrijding.

Frans Marechal, voorzitter van Hooge Graven, zei aan het eind van de dag: “Ik ben er erg trots op dat we dit bedrag aan het KWF kunnen overhandigen. Wat een topprestatie en inzet van veel van onze leden, die dit mogelijk hebben gemaakt!”

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.