Home / Dalfsen Regio / geslaagde seizoensafsluiting voor sv dalfsen

geslaagde seizoensafsluiting voor sv dalfsen

Ondanks de matige weersvoorspellingen viel er de hele dag geen spatje regen en dus was aardig wat publiek getuige van een spannend voetbaltoernooi op Gerner Beach. Wat opviel was dat de jeugd zich in deze tweede editie goed kon meten met de senioren. Desondanks ging de eerste prijs net als vorig jaar naar Biercelona. In de finale wonnen zij met 1-0 van De Organisatie, dat tevreden moest zijn met zilver. De jongens van JO15 gingen er vandoor met de derde prijs.

De seizoensafsluiting van SV Dalfsen was overigens niet de laatste activiteit op Sportpark Gerner. Onder de vlag van FC Dalfsen, de nieuwe gezamenlijk jeugdafdeling, worden nog twee oefenduels georganiseerd. Op zaterdag 7 juli staat FC Dalfsen – PEC Zwolle op het programma en een week later PEC Zwolle – Excelsior. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart.

Alle foto’s van de seizoensafsluiting zijn hier te bekijken.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.