geslaagde eerste editie fiets food fun

  Peter Schulting, organisator en initiatiefnemer van het evenement, kijkt tevreden terug op het evenement. “Ongelooflijk wat een boel leuke en positieve reacties ik heb ontvangen. Naast een unieke route over fietspaden, kleine weggetjes en gravelstroken die normaal worden overgeslagen konden de deelnemers onder het genot van een drankje en een geheel verzorgde boerenbarbecue na kletsen en nagenieten. Het eten werd verzorgd door ’t Schuurtje in Lemele. Het concept is zeer positief onthaald.”

  Om 10.00 uur verzamelden de eerste deelnemers voor de 166 km route zich bij de inschrijftafel. Onder de deelnemers was ook Olympisch kampioene Suzanne Schulting. De deelnemers kregen zo de mogelijkheid om hun krachten te vergelijken met de shorttrackcrack op de 1000 meter. De route leidde de deelnemers door het Vechtdal, Reggedal en een gedeelte van de Holterberg. Rond 13.00 uur vertrokken de deelnemers van de kortere afstanden, de 122 km en 66 km. De route hiervan voerde grotendeels door het Vechtdal.

  Na afloop van de tocht konden de deelnemers hun fietsen afspuiten en een douche nemen, waarna ze zich fris en fruitig konden richten op de boerenbarbecue. Een gezellige locatie waar de deelnemers elkaar grootse en stoere verhalen konden vertellen. “Na 166 km gaat een goed stuk vlees er blijkbaar goed in”, genoot Schulting met een glimlach van oos tot oor na.

  Als het aan Schulting ligt komt er zeker een vervolg op deze eerste editie van Fiets Food Fun. “Er zijn altijd verbeterpunten. Punten die ik zelf heb en dingen die ik van deelnemers gehoord heb. Als deze zaken volgend jaar worden aangepakt, ben ik er van overtuigd dat de tweede editie een nog groter succes wordt. Die tweede editie komt er zeker, want al die enthousiaste en blije reacties, daar doe je het voor”, besluit Schulting tot slot.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.