Home / Dalfsen Regio / geslaagde editie hand in hand voetbaltoernooi in nieuwleusen

geslaagde editie hand in hand voetbaltoernooi in nieuwleusen

Zestien herenteams en vier damesteams hadden zich ingeschreven voor dit toernooi. Het weer werkte prima mee en menig toeschouwer kon genieten van de spannende en sportieve wedstrijden. Na de kwart- en halve finale’s stonden de ploegen Balletje Vooruit en Teamnaam in de finale, die door Teamnaam ruimschoots werd gewonnen met 6-2.

Bij de dames bleek Genderneutraal de sterkste te zijn na een 1-0 overwinning op Team La Vida. De kampioenen werden gehuldigd en de organisatie mocht terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. In de derde helft werd nog lang nagesproken over de wedstrijden en kon men genieten van de barbecue en een optreden van de zanger Patrick, zodat het nog lang gezellig bleef.

De opbrengsten van dit toernooi komen deels ten goede aan de Stichting Hand in Hand Nieuwleusen, die als doelstelling heeft gehandicapte inwoners, langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. Op de foto ziet u de kampioenen van 2018: Teamnaam.

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.