Home / Dalfsen Regio / geslaagd uitje vrijwilligers dorcas dalfsen

geslaagd uitje vrijwilligers dorcas dalfsen

De Vrijwilligers werken voor projecten in Kenia om de allerarmsten in de wereld te ondersteunen.
Vrijdagmiddag fietste de groep dwars door het dorp , even stil staan bij de grote kerk en verder naar de Poppenallee. Een fietsroute die leidde door bospaadjes en over landweggetjes in het prachtige buitengebied van Dalfsen naar de Marshoek. Onderweg werd het één en ander over de oude geschiedenis van Dalfsen verteld. In de Marshoek werd men hartelijk ontvangen in de tuin bij Boerhoes met een heerlijke kop koffie of thee die Antje Kingma de vrijwilligers aanbood. Dat was haar bijdrage voor het goede doel.
De vrijwilligers Jan en Margriet Zielman, die vanaf het eerste uur bij Dorcas Winkel vrijwilligerswerk doen, verrasten hun collega’s en trakteerden ter ere van hun 50 jarig huwelijk op iets lekkers bij de koffie. Van de voorzitter ontvingen ze een prachtige bos bloemen namens het Dorcasteam.
Na een korte rustpauze werd de tocht over de stuw vervolgd richting Ankum. De rit kwam uit aan de Brandt 3, waar Henk Kanis zijn locatie beschikbaar gesteld had. Hier stond Gert Altena hen op te wachten met een goed verzorgde en heerlijke barbecue. Met dit prachtige weer was het geen straf om hier samen te zitten en een rondleiding te krijgen in de sfeervolle bloemrijke tuin. Het gezellig samen zijn en ontspannen genieten geeft weer nieuwe energie om in de winkel aan de slag te gaan. Samen de schouders er onder voor het goede doel.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.