geslaagd actie jongeren gemeente dalfsen

  Op woensdag 13 juni gaat het geslaagd-team vanaf 16.30 uur langs verschillende deuren in de kernen om de geslaagden te verrassen. Als de vlag (of andere versiering) uithangt en de jongere is aangemeld, dan krijgt de geslaagde een bezoek van het geslaagd-team. En nog leuker: er worden ook drie huiskamerconcerten van de band De Bunzings verloot. Hoe leuk is het om ’s avonds met vrienden, familie en anderen samen te vieren dat er iemand geslaagd is?

  Iemand aanmelden kan tot en met dinsdag 12 juni via m.korterink@dalfsen.nl of door een persoonlijk Facebookbericht te sturen via de Facebookpagina/Instagram van JONG!Dalfsen. Zet in de aanmelding de naam van de jongere/jongeren en het adres (straat, huisnummer en woonplaats) van de geslaagde. Let op: deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze geslaagd-actie. Na afloop wordt dit verwijderd. Het team gaat tussen 16.30 en 20.00 uur op pad in alle kernen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.