gerard habers nieuwe preses bij ovc 21

  Nadat een instemmend applaus was verstomd, riep Neppelenbroek een andere Habers naar voren. Rinus Habers was in het verleden niet alleen voetballer, maar maakte zich op veel vlakken verdienstelijk voor destijds v.v. Ommen en na de naamswijziging OVC ’21. In deze verandering van naam was Habers een belangrijke aanjager, maar dit terzijde. De voormalige postbesteller was onder meer elftalleider, clubhistoricus, stimulator met betrekking tot de oprichting van een zaterdagelftal binnen de traditionele zondagclub en schreef vellen vol wedstrijdverslagen en interviews, voornamelijk op voetbalgebied. Vanwege alle activiteiten door de jaren heen werd hij benoemd tot Lid van Verdienste en ontving naast bloemen, de ingelijste titel plus een attentie. Habers droeg de titel op aan zijn vrouw Aagje, die hem altijd de gang naar het voetbalveld liet maken en nooit klaagde dat hij weer eens afwezig was. Het ontlokte Peter Kramer de opmerking, “misschien vond ze dat juist fijn.” Altijd leuk dat er tijd is voor een komische noot.

  Punt van zorg was de inzet van vrijwilligers. Met name de bezetting en begeleiding rond de elftallen en bemensing van het clubhuis. Penningmeester Gerrit van Elburg was alles behalve euforisch, maar presenteerde een zo goed als sluitende begroting. De mindere inkomsten hebben voornamelijk te maken met mindere prestaties van het vlaggenschip en dientengevolge mindere belangstelling en kantinebezoek voor en na de wedstrijden van het eerste elftal.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.