fietstocht door het hart van salland

  De route brengt de fietsers onder andere naar Luttenberg. Zo kan meteen een bezoek gebracht worden aan het feestelijke Korenfestival. Belangstellenden kunnen zich zondag 24 juni tussen 10.00 en 11.30 uur inschrijven bij het Buurthuus in Heino, ZGR Brugstede in Lemelerveld, ZGR Stevenskamp in Heeten of Buurtcentrum DeBuut in Raalte. Deelname is gratis. 

  Belangstellenden die graag willen genieten van het Sallandse landschap, maar niet in de gelegenheid zijn om dit per fiets te doen, kunnen deelnemen aan de avontuurlijke bustour. ZGR-medewerkers Sandra en Ingrid nemen hen in een heuse Amerikaanse schoolbus gratis mee naar de mooiste plekjes van Salland. Opgeven is niet nodig, de bus vertrekt 24 juni vanaf de volgende locaties:

  10.00 uur: Dorpshuus, Heino
  10.30 uur: ZGR Brugstede, Lemelerveld
  11.00 uur: Buurtcentrum DeBuut, Raalte
  11.30 uur: Het Wapen van Wesepe, Wesepe
  12:00 uur: De Belte, Nieuw Heeten
  12.30 uur: Laarmanhuis, Haarle
  13.30 uur: ZGR Stevenskamp, Heeten

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.