feestelijk afscheid van sporthal de schakel

  “Veel mensen uit Nieuwleusen hebben herinneringen aan de oude sporthal”, vertelt sporthalbeheerder Jan Kats. “Ze hebben er zelf gegymd met school, ze beoefenen er een sport of hebben kinderen die gebruiker zijn van de sporthal. De Schakel verdient een mooi afscheid, vandaar dat er feestelijke afscheidsavond wordt georganiseerd waarbij de voetjes van de vloer kunnen!”

  Het team van de Schakel krijgt bij de organisatie van het afscheidsfeest hulp van drie serviceclubs. “Rotary Ommen Dedemsvaart, JCI Vechtdal en Lionsclub Ommen Dalfsen zijn drie serviceclubs uit de regio” licht Chris Brandsema toe, zelf lid van de Lionsclub Ommen Dalfsen. “Onze clubs hebben als doel om iets te betekenen voor de maatschappij. We hebben daarom de handen inéén geslagen en organiseren samen met het team van De Schakel deze feestelijke avond, die uiteindelijk ook nog een mooi bedrag moet opleveren voor het gezamenlijk gekozen goede doel”.

  Muzikaal cadeau
  Naast het feit dat het 30 juni gewoon een topfeest moet gaan worden, streeft de organisatie nóg een doel na. “Het is de bedoeling om met de opbrengst van de feestavond een kleurrijke ‘Play me Piano’ aan te schaffen die een mooi plekje zal krijgen in de nieuwe entreehal van De Spil”, licht Chris Brandsema toe. “Muziek verbindt en daarmee wordt een mooie muzikale link gelegd tussen het afscheid van de oude Schakel en de opening van de nieuwe Spil’.

  Toegangskaarten kunnen vanaf 1 juni in de voorverkoop worden gekocht bij de Readshop in Nieuwleusen en de Primera in Dalfsen. Ook kunnen er kaarten worden gekocht via de leden van de Rotary, de Lions en de Junior Kamer. De kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro, dit is inclusief één consumptie. Kaarten kunnen ook aan de zaal worden gekocht, de toegangsprijs is dan 10 euro. De opbrengsten van de avond komen ten bate aan de aan te schaffen ‘Play Me Piano’ voor de Spil. Voor meer informatie zie www.facebook.com/backtothefutureparty.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.