esther liefers nieuwe bestuurder van rosengaerde

  Esther Liefers heeft ruime ervaring opgedaan in de gezondheidszorg en 25 jaar in diverse leidinggevende functies gewerkt, waarvan de laatste 15 jaar in de gehandicaptenzorg. In haar laatste functie werkte ze bij de Noorderbrug als manager en waarnemend bestuurder en maakte ze onderdeel uit van het managementteam. Ze kijkt uit naar haar nieuwe baan bij Rosengaerde: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met alle betrokkenen te werken aan het creëren van mogelijkheden in de dienstverlening aan ouderen in Dalfsen en omgeving en te zorgen voor kwaliteit van leven.”

  Jan Rooijakkers, voorzitter van de Raad van Toezicht, geeft over de bestuurswisseling aan: “Miep van Es was de motor achter veel veranderingen binnen Rosengaerde, zoals de zelfsturende organisatie, meer verantwoordelijkheid voor de medewerkers, leiding op basis van vertrouwen in elkaar en niet te vergeten ‘de cliënt centraal’. We bedanken Miep voor haar inspirerende inzet in de afgelopen jaren.” De Raad van Toezicht heeft er vertrouwen in dat ze een waardige opvolger hebben gevonden. “Wij vertrouwen erop dat we met Esther Liefers een bestuurder aanstellen die de ingezette koers een voortvarend vervolg geeft en die in samenwerking met anderen bijdraagt aan een toekomstgericht ondersteuningsaanbod voor ouderen in de gemeente Dalfsen.”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.