Home / Dalfsen Regio / eerste bierdoppenfestival groot succes

eerste bierdoppenfestival groot succes

Tekst: Gea Slotman

Het publiek – meer dan 500 bezoekers – was onder de indruk van de vele optredens. Valerie Ahne (9 jaar, op de foto in het midden) is één van de kinderen die op dansles zit bij DansStudio85. Er traden zaterdag verschillende groepen op. Valerie: “Het was voor het eerst dat we de dans mochten opvoeren, waar we zo hard op hadden geoefend. Dat was superleuk. En helemaal niet spannend, want we hadden goed geoefend en het was daar gezellig. Ik vond het leuk dat zoveel mensen kwamen kijken. En ik denk dat mensen het leuk vonden dat er ook jongetjes meedansten.”

Alice van den Nieuwboer, haar moeder, vertelt: “Het was voor mij echt een verrassing, zo’n leuk gezellig festival. Intieme opzet, daardoor voor jong en oud leuk. Omdat zoveel vrijwilligers meededen en ook kinderen. Mooi doel. Geweldig al die bierdoppen te zien. Wethouder Ko Scheele opende het festival en hij was ook erg aangenaam verrast door de leuke opzet, de vrijwilligers die er zo hard aan hebben gewerkt, het mooie doel en al zoveel bezoekers in de ochtend. Je voelt dat dit een heel leuk jaarlijks festival kan worden, wat echt iets toevoegt aan Ommen. En de locatie in Arriën is zo leuk, origineel. Als Ommenaar-van-buiten hoop je dat de Ommenaren zelf ook zien hoe bijzonder dit toch maar weer is, aan de Brink, tussen de boerderij-hoeven in.”

Bier- en frisdrankdoppen kunnen ook nu gewoon weer gespaard worden.

Lees ook

Inzameling Kledingbank

OMMEN – Op 8 december houdt de Kledingbank Ommen tussen 17.30 en 19.00 uur weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.