drie wethouders benoemd college in ommen is rond

  Dat meldt RTV Oost.

  De drie nieuwe wethouders zijn Ko Scheele van het CDA, Leo Bongers van de LPO en Bart Jaspers Faijer van de ChristenUnie.

  Scheele werd met veertien stemmen voor en drie stemmen tegen benoemd tot wethouder. De kandidatuur van Bongers werd ondersteund met elf van de zeventien stemmen. Voor de benoeming van Jaspers Faijer stemden vijftien van de zeventien voor, waarmee de raad automatisch instemde met de ontheffing van het woonplaatsvereiste voor Jaspers Faijer.

  Nieuw raadslid
  Doordat raadslid Leo Bongers als nieuwe wethouder werd beëdigd is er één plaats vrijgekomen in de gemeenteraad. Deze plek is opgevuld door Melchior Bauman van de LPO. Hij heeft eveneens de verklaring en belofte afgelegd.

  Foto: Gemeente Ommen

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.