dommerdieck eindigt in de veldcompetitie op de tweede plaats

  Na 2-0 en 4-1 achterstand kwam d’Ommerdieck terug tot 5-4 en wist na 6-5 viermaal op rij te scoren. De ruststand kwam daarmee op 6-9. Na rust wist d’Ommerdieck het tiende doelpunt raak te schieten. d’Ommerdieck bleef goede aanvallen opzetten en bij de stand 9-12 wisselde Jasper Ekkelenkamp voor Michiel Huzen.

  Blauw Zwart wist nog tot 12-13 bij te komen, maar d’Ommerdieck bleek goed op schot te zijn en schoot zes maal achter elkaar raak. De eindstand was 12 -19.

  Zaterdag 2 juni speelde d’Ommerdieck in Hardenberg tegen koploper Juventa 3. Juventa was al kampioen. De eerste wedstrijd tegen Juventa werd verloren met 10-24. d’Ommerdieck begon goed en wist een voorsprong op te bouwen van 1-4. Na 3-5 en 4-6 kwam Juventa gelijk 6-6. d’Ommerdieck bleef echter doorgaan en na 7-7 wist Juventa tweemaal raak te schieten: 9-7. d’Ommerdieck wist het achtste doelpunt te maken en kwam op 9-8. De ruststand liep uit naar 12-8.

  Ook in het begin van de tweede helft wist d’Ommerdieck de drie punten marge te behouden 13-10 en 14-11. Na 15-13 schoot Juventa driemaal raak: 18-13. d’Ommerdieck gaf de moed niet op en wist in de slotperiode nog driemaal te scoren. De eindstand werd 18-16. Zo eindigde d’Ommerdieck op de tweede plaats in de veldcompetitie.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.