Home / dommerdieck eindigt in de veldcompetitie op de tweede plaats

dommerdieck eindigt in de veldcompetitie op de tweede plaats

Na 2-0 en 4-1 achterstand kwam d’Ommerdieck terug tot 5-4 en wist na 6-5 viermaal op rij te scoren. De ruststand kwam daarmee op 6-9. Na rust wist d’Ommerdieck het tiende doelpunt raak te schieten. d’Ommerdieck bleef goede aanvallen opzetten en bij de stand 9-12 wisselde Jasper Ekkelenkamp voor Michiel Huzen.

Blauw Zwart wist nog tot 12-13 bij te komen, maar d’Ommerdieck bleek goed op schot te zijn en schoot zes maal achter elkaar raak. De eindstand was 12 -19.

Zaterdag 2 juni speelde d’Ommerdieck in Hardenberg tegen koploper Juventa 3. Juventa was al kampioen. De eerste wedstrijd tegen Juventa werd verloren met 10-24. d’Ommerdieck begon goed en wist een voorsprong op te bouwen van 1-4. Na 3-5 en 4-6 kwam Juventa gelijk 6-6. d’Ommerdieck bleef echter doorgaan en na 7-7 wist Juventa tweemaal raak te schieten: 9-7. d’Ommerdieck wist het achtste doelpunt te maken en kwam op 9-8. De ruststand liep uit naar 12-8.

Ook in het begin van de tweede helft wist d’Ommerdieck de drie punten marge te behouden 13-10 en 14-11. Na 15-13 schoot Juventa driemaal raak: 18-13. d’Ommerdieck gaf de moed niet op en wist in de slotperiode nog driemaal te scoren. De eindstand werd 18-16. Zo eindigde d’Ommerdieck op de tweede plaats in de veldcompetitie.

 

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.