directeur teunis neemt na 17 jaar afscheid van beter wonen vechtdal

  Dat meldt RTV Oost.

  De afscheidsbijeenkomst had gisteren plaats in het Vechtgenotenhuis, een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Als lid van het comité van aanbeveling bood Teunis zelf een cheque aan van 2.500 euro. De genodigden vroeg hij om een donatie in plaats van een persoonlijk afscheidscadeau.

  Onder leiding van Teunis is het woningbestand van de Hardenbergse corporatie flink gemoderniseerd. Er werden 1.000 nieuwe sociale huurwoningen gebouwd. In de bestaande woningvoorraad werden 1.200 woningen ingrijpend gerenoveerd.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.