Home / directeur teunis neemt na 17 jaar afscheid van beter wonen vechtdal

directeur teunis neemt na 17 jaar afscheid van beter wonen vechtdal

Dat meldt RTV Oost.

De afscheidsbijeenkomst had gisteren plaats in het Vechtgenotenhuis, een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Als lid van het comité van aanbeveling bood Teunis zelf een cheque aan van 2.500 euro. De genodigden vroeg hij om een donatie in plaats van een persoonlijk afscheidscadeau.

Onder leiding van Teunis is het woningbestand van de Hardenbergse corporatie flink gemoderniseerd. Er werden 1.000 nieuwe sociale huurwoningen gebouwd. In de bestaande woningvoorraad werden 1.200 woningen ingrijpend gerenoveerd.

Lees ook

Zo vlogen de duiven

DALFSEN – Zaterdag 1 mei wederom een vitessevlucht voor de leden van PV De Vechtvogels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.