Home / Dalfsen Regio / de boer op in tirol met schillers reizen

de boer op in tirol met schillers reizen

In Tirol weiden de koeien in de zomer op de Almen hoog in de bergen. Hoe gaat dat dan met melken? Waar verblijven de koeien? Hoe komt de melk bij de fabriek? Edwin en Jennifer runnen een melkveebedrijf in Dalfsen en organiseren jaarlijks een aantal reizen naar Oostenrijk. “Het is een prachtig land en ontzettend gastvrij”, zegt Edwin. Met de bijzondere excursie wil Schiller’s Reizen, naast de vele toeristische hoogtepunten van Tirol, laten zien hoe het agrarische leven daar is ingericht. “Zo kom je net wat meer te weten over het land, de mensen en de tradities”, vertelt Jennifer. “Het is mooi om iets extra’s te kunnen bieden. Daarmee onderscheiden we ons van de grote reisorganisaties. We bieden een gevarieerd programma en veel persoonlijke betrokkenheid. Het is instappen en vakantie!”

De bus vertrekt op 9 september vanaf het Roode Hert in Dalfsen. Informatie over deze busreis naar Tirol is te vinden op de website www.schillersreizen.nl

 

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.