Home / Dalfsen Regio / dalfsen jo13 3g wint toernooi bij be quick

dalfsen jo13 3g wint toernooi bij be quick

Deze gelegenheidscombinatie bleek doeltreffend. In vijf wedstrijden van vijftien minuten won de ploeg vijf keer. En ook al ging het goed, de aandacht verslapte niet. De laatste wedstrijd werd zelfs met 5-0 gewonnen, waarbij de keeper uit een hoekschop wist te scoren.

‘s Avonds bood de shirtsponsor van het team, De Barones, het team heerlijke pannenkoeken met toetje aan. Er werd met smaak gegeten, de sfeer bleef nog lang goed. Al met al een prima afsluiting van het seizoen, ook dankzij de goede organisatie bij Be Quick en de hulp van de andere teams.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.