dagtrip van carinova en tcr tours

  De twee topgolfers van Hooge Graven, Amber Bruins en Rick Slot, gaan de uitdaging aan om een golfmarathon te spelen. Vanaf vijf uur in de ochtend gaan zij maar liefst 100 holes golfen. Gesponsord door familie, vrienden en kennissen halen zij per hole geld op voor kankeronderzoek.

  Andere leden dragen bij aan het goede doel door het kopen van starttijden of inschrijving voor een speciale wedstrijd. Ook niet-golfers kunnen het goede doel steunen, bijvoorbeeld door deel te nemen aan een proefles (clinic). Opgeven kan door een mail te sturen naar golf4lifeommen@hotmail.com, maar ook ter plekke op de dag zelf. Ook is er volop gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen en voor kinderen is er een springkussen.

  Het programma eindigt rond 21.30 uur met een warm onthaal voor de twee marathongolfers.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.