dag van de bouw bij de dalfserveldwetering

  Ondanks het slechte weer wisten veel mensen, veelal gewapend met een paraplu en regenlaarzen, de bouwplaats te vinden. Medewerkers van het waterschap en van bouwbedrijf Dura Vermeer maakten de bezoekers wegwijs en gaven uitleg over het project. De afgelopen weken is er gewerkt om een duiker te plaatsen onder de Hessenweg. Deze 40 meter lange duiker was op de Dag van de Bouw toegankelijk voor het publiek. Voordat deze in gebruik genomen werd, kon iedereen er doorheen lopen, een unieke ervaring. Verder stonden er verschillende machines op het terrein die bekeken konden worden. Vooral voor kinderen een leuke gelegenheid om de graafmachines een keer van dichtbij te bewonderen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.