Home / Dalfsen Regio / contributie usv blijft gelijk

contributie usv blijft gelijk

Dick ten Klooster presenteerde zijn laatste begroting als penningmeester van USV. Hij stopt in november na liefst 22 jaar actief te zijn geweest in deze functie. Zijn opvolger loopt al een tijdje warm. Sander Eissen neemt in het najaar het stokje over. Waarmee de beoogde metamorfose van het dagelijks bestuur compleet is. Sportief kijkt USV terug op een goed seizoen. Het vlaggenschip wist zich te handhaven in de 3e klasse terwijl USV 2 (zaterdag) kampioen werd. De meeste teams deden prima mee in de middenmoot. Volgens voorzitter Michiel Smudde een teken dat ze vooraf op het juiste niveau zijn ingedeeld.

De voorzitter had meer te melden. Zo volgt USV de ontwikkelingen op het gebied van LED-verlichting en hybride grasmatten op de voet. Verder wordt de 2e ring met reclameborden uitgebreid. Nu de aanvraag de beschikbare ruimte overtreft, gaat de constructie in de buurt van het scorebord ‘de hoek om’. Het potje onderhoudskosten wordt aangesproken voor de noodzakelijke vernieuwing van de dakbedekking van het clubgebouw. Daarnaast staan de kleedkamers hoog op het renovatielijstje. Ook andere ontwikkelingen staan niet stil. Zo werd tijdens het Combi-toernooi een tweede pinapparaat in gebruik genomen. Dit keer een mobiele versie om bezoekers nog meer betaalgemak te bieden.

Ten slotte heeft de Algemene Verordening Gegevensbescherming alle aandacht van het bestuur. “We zijn een heel eind, maar het moet allemaal nog blijken of we er honderd procent klaar voor zijn”, antwoordde de voorzitter op een vraag uit de zaal. “Het is nieuwe en vooral lastige materie.”

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.