combibeker na vijf jaar weer prooi voor t vazel

  De 34e editie van het populaire Combitoernooi werd gehouden onder perfecte omstandigheden. Het toernooi, ooit opgestart door USV in samenwerking met een aantal plaatselijke aannemers, was met 36 teams weer maximaal bezet. ’t Vazel had uiteindelijk de langste adem. Het team van Nieuwleusen United werd tweede en mocht de Zilveren Troffel in ontvangst nemen. Die was in het bezit van ’t Witte Peerd. Dit team moest nu genoegen nemen met de Bronzen Voegspijker. Nummer 4 ‘De Culinaire dinsdag en woensdag’ greep net naast de prijzen.

  Ook de Dalfser Welzijnsorganisatie ‘Saam’ behoorde tot de winnaars. Elk jaar gaat een gedeelte van de opbrengt van het toernooi naar een vooraf genomineerd goed doel. ‘Saam’ kreeg een cheque van € 750,-. Op sportpark Hulsterlanden was er de hele dag vermaak voor jong en oud. Nadat het terras al was opgewarmd met een uurtje ouderwetse piratenmuziek was het de beurt aan de Zwarte André Hazes. De entertainer zorgde met zijn reggaeachtige Hazes sound voor nog eens extra sfeer.

  DHL winnaar Hessenpoort
  Een avond eerder werd bij USV het Rabobank Hessenpoort Bedrijventoernooi gehouden. Alweer het tweede lustrum. Logistieke reus DHL Express werd winnaar door de strafschoppen beter te nemen dan Tweewielerspecialist Kruitbosch. Wehkamp eindigde op plaats drie, net voor nummer vier Ikea.

  Komende zaterdag wordt op sportpark Hulsterlanden het Accountancytoernooi gehouden. Teams van bedrijven uit de financiële dienstverlening strijden dan om de hoogste eer. De toernooiencyclus wordt op 23 juni afgesloten door volleybalvereniging Flash. De jubilaris organiseert dan het PLUS Bakker volleybaltoernooi op de velden van USV.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.