college bandw in gesprek met inwoners van dalfsen

  Tijdens de jaarlijks terugkerende gemeentelijke informatiebijeenkomsten in de kernen, brengt het college inwoners op de hoogte van actuele gebeurtenissen in de buurt. Onderwerpen die in tijdens deze bijeenkomst ieder geval aan de orde komen zijn wonen, ontwikkelingen basisonderwijs en de centrumvisie.

  Weten wat er leeft
  Het college gaat in gesprek met de inwoners om te horen wat er leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid om vragen te stellen aan de collegeleden. Inwoners kunnen een vraag voor maandag 4 juni mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. De vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden.

  Iedereen is welkom
  De informatieavond begint om 20.15 uur en wordt gehouden in ‘De Overkant’. Iedereen is welkom bij de bijeenkomst.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.