Home / Dalfsen Regio / collecte tijdens week van het rode kruis

collecte tijdens week van het rode kruis

Een aantal collectecoördinatoren en wijkhoofden heeft veel vrijwilligers bereid gevonden te collecteren in de afdeling. Zij ondersteunen het initiatief om geld in te zamelen om het Rode-Kruis haar werk te laten uitvoeren. Het Rode-Kruis staat voor betrokkenheid bij mensen in nood, steunt hen waar nodig en verzacht pijn bij persoonlijk leed.

Het Rode-Kruis mobiliseert mensen elkaar te helpen en zorgt ervoor dat mensen hiertoe in staat zijn. “Steun hun inzet met een bijdrage tijdens de collecteweek”, aldus Derk Hogenkamp, penningmeester/coördinator van het Rode-Kruis Afdeling Dalfsen-Lemelerveld-Nieuwleusen.

Lees ook

Loop je hoofd leeg en je lijf lichter!

OMMEN – Op 12 april start in Ommen de loopgroep ‘Loop je lichter’. Heb je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.