bostheater ommen knalt er in met de edwin evers band

  Tekst: Willem Lampe

  De voorstelling van donderdag 21 juni was binnen de kortste keren uitverkocht en de stichting moest in eerste instantie veel belangstellenden teleurstellen. Edwin en zijn muzikale maatjes boden een handige en snelle oplossing. Een blik in de agenda leerde dat vrijdag 22 juni nog niet bezet was, dus oké, op vrijdagavond 22 juni doen we voorstelling twee! Op beide dagen tikt de band van de welbekende deejay om 20.30 uur af. Het publiek is vanaf 19.30 uur meer dan welkom om op te warmen en in de stemmig te komen.

  Edwin Evers behoeft natuurlijk geen nadere introductie. Wie zijn naam niet kent moet toch minimaal twintig jaar onder een enorme steen hebben geleefd. De deejay uit Hardenberg ontwikkelde zich van plaatjesdraaier bij de lokale ziekenomroep en deejay van uitgaanstent Celebration tot landelijke beroemdheid, werkzaam voor de landelijk populaire radiozenders 3FM en Radio 538. In zijn ochtendprogramma ‘Evers staat op’, maakte hij furore met zijn imitaties van onder mee Ronald en Frank de Boer en Johan Cruijff. Hij kreeg naast de Televizier Ring een Gouden Harp toegekend en werd vorig jaar zelfs geridderd. Naast muziek presenteren is Evers bekend als drummer en zanger. Met de naar hem vernoemde Edwin Evers Band, waarin enkele gelouterde en getalenteerde musici verenigd zijn, doet hij deze zomer een tournee langs verschillende theaters. De optredens zijn keer op keer binnen de kortste keren uitverkocht en de recensies en reacties zijn lovend.

  De entree in de voorverkoop bedraagt 28,50 euro via website www.bostheaterommen.nl. Een andere mogelijkheid is rechtstreeks betalen aan de kassa. Dat laatste geval is financieel gezien minder handig, want dan moet je 35 euro neerleggen. Kinderen tot 15 jaar en onder begeleiding betalen 5 euro. Er kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Het theater is te bereiken via de ingang van recreatiepark Besthmenerberg. De route is met padwijzers aangegeven.

  Zie www.edwineversband.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.