boerderijchallenges tijdens lekker naar de bioboer

  Het officiële keurmerk voor biologische voeding geeft aan dat een product voldoet aan Europese normen, die streng gecontroleerd worden. Tijdens het Lekker naar de BioBoer-weekend kan het publiek zien en ervaren dat de hele keten achter een product, van boer tot bord, echt biologisch is.

  Op Landjuweel De Hoeven is er dat weekend van alles te proeven, te ruiken en te beleven. Een speurtocht voor kinderen, een tochtje naar de koeien in de wei, een kruiwagenrace, verkoop van creatieve producten, de boerderijwinkel en de prachtige groentetuin. De Hoeven is op 16 juni geopend van 10.00 tot 16.00 uur en een dag later van 12.00 tot 16.00 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.