Home / boerderijchallenges tijdens lekker naar de bioboer

boerderijchallenges tijdens lekker naar de bioboer

Het officiële keurmerk voor biologische voeding geeft aan dat een product voldoet aan Europese normen, die streng gecontroleerd worden. Tijdens het Lekker naar de BioBoer-weekend kan het publiek zien en ervaren dat de hele keten achter een product, van boer tot bord, echt biologisch is.

Op Landjuweel De Hoeven is er dat weekend van alles te proeven, te ruiken en te beleven. Een speurtocht voor kinderen, een tochtje naar de koeien in de wei, een kruiwagenrace, verkoop van creatieve producten, de boerderijwinkel en de prachtige groentetuin. De Hoeven is op 16 juni geopend van 10.00 tot 16.00 uur en een dag later van 12.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Leon Stolte neemt zesde en zevende plaats mee uit Duitsland

NIEUWLEUSEN – Aan de twee races in het Duitse Oschersleben om het IDC Supersport 600 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.