Home / Dalfsen Regio / blijhuis makelaardij sponsort ommer schaatstalent stefan westenbroek

blijhuis makelaardij sponsort ommer schaatstalent stefan westenbroek

Stefan traint sinds april bij het team van KNSB RTC Oost, het regionaal talentencentrum van Overijssel. Hier trainen de talenten uit het oosten van Nederland samen om nog sterker te worden en zichzelf te blijven verbeteren. De kosten van de trainingen, schaatskampen, wedstrijd- en baankaarten en materialen zijn aanzienlijk, deze kosten komen voor rekening van de schaatser.

Reinier van der Boon van Blijhuis Makelaardij hoorde dat het jonge toptalent Stefan nieuwe schaatsschoenen nodig had en vernam de wens van custom made schoenen van Viking. Hierop kwam deze ondernemer in actie in door de schoenen te sponsoren. “Ik hoop Stefan hiermee extra te ondersteunen, zodat hij op het hoogste niveau kan blijven schaatsen”, aldus Reinier van der Boon.

Stefan vindt het een geweldig initiatief en is zeer enthousiast. “Wat super dat er mensen zijn die mij willen sponsoren, ik kan niet wachten om deze schoenen te testen tijdens het schaatskamp aankomend weekend in Heerenveen”.

Crowdfunding
Stefan heeft zich de laatste jaren al meerdere keren bewezen bij de top te horen door vier keer achter elkaar Nederlands Kampioen Kortebaan (2015 t/m 2018) te worden en in 2017 zelfs Europees Kampioen Allround. Om dit niveau te behouden zal hij veel trainingsuren moeten maken, waardoor een bijbaantje voor deze 16-jarige schaatser niet haalbaar is. Daarom heeft hij een crowdfunding actie opgezet, waarbij iedereen die hem wil (indien gewenst anoniem) kan ondersteunen met een klein bedrag. De actie is te vinden op www.talentboek.nl (zoek op naam Stefan Westenbroek).

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.