Home / Dalfsen Regio / biljarters uit beerzerveld nederlands kampioen

biljarters uit beerzerveld nederlands kampioen

Naast de gezelligheid, leuke hotelovernachtingen en culinaire uitspattingen werden de wedstrijden uiterst serieus benaderd. Als je toch op een Nederlands Kampioenschap bent kun je ‘m net zo goed ook maar winnen was de algemene gedachte.

Scholle 5 bestaat uit de heren Gezinus, Luuk en Dick Hofsink, Gert en Freek ter Bekke, Johan Jaspers, Frank Kerkdijk en Harold de Lange. Onlangs werden ze kampioen in haar eigen biljartcompetitie Libre C4. In een onderling duel moesten ze uitmaken wie zich mocht kronen tot de kampioen van het district Noord-Oost Overijssel. Radewijk was hierin helaas te sterk.

Echter kreeg het team in Ens nog een herkansing om zich alsnog te plaatsen. In de Polder werd er op hoog niveau gestoot door de heren en zo kwam de deur naar de finale toch weer op een grote kier te staan. Tijdens de gewestkampioenschappen in Dedemsvaart moest er gewonnen worden om Nieuwegein uberhaupt te halen. Dat lukte, wel met de nodige bloed, zweet en tranen maar de heren biljarters waren ondertussen niet meer te stuiten.

Zo reisden ze af naar Nieuwegein waar de kroon en keu op een sterk seizoen uiteindelijk glansrijk werd gekrijt. Zaterdagavond klonk tegen de klok van half zeven het Wilhelmus voor het zevenkoppige biljarteam van Café Geert uit Beerzerveld. Met andere woorden, de missie was geslaagd en de finale gewonnen. In de eindstrijd werd biljartvereniging Combi uit Eindhoven terechtgewezen. Trots als pauwen werden ze ’s avonds later groots onthaald in hun Beerzerveldse stamcafé en ging het kampioensfeestje tot in de late uurtjes door.

Lees ook

‘100 euro actie’ bij B+B Personeelsdiensten Ommen

(Advertorial) OMMEN – Op 1 maart zijn Marco en Dick van start gegaan met B+B …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.