Home / Dalfsen Regio / bibliotheek en boekwriter4all openen tweede schrijfkamer in dedemsvaart

bibliotheek en boekwriter4all openen tweede schrijfkamer in dedemsvaart

De eerste vijfdelige schrijfworkshop in Hardenberg is afgerond. Dertien enthousiaste cursisten hebben op maandag 4 juni uit handen van wethouder Gitta Luiten hun certificaat ontvangen. Een nieuwe reeks workshops start in september in Hardenberg en voor de eerste keer in Dedemsvaart. ‘Na het succes van de workshop in Hardenberg willen we ook geïnteresseerden in Dedemsvaart de mogelijkheid bieden een schrijfworkshop te volgen’, aldus Janko Ekkel van Boekwriter4all, ‘Vandaar dat gezamenlijk is besloten ook een Schrijfkamer te openen in de Bibliotheek in Dedemsvaart gevestigd in De Baron’.

Veel mensen lopen misschien rond met ideeën voor het schrijven van een boek of willen graag beter columns en blogs leren schrijven. In de Schrijfkamers in Hardenberg en Dedemsvaart is het mogelijk schrijfworkshops te volgen onder leiding van Janko Ekkel van Boekwriter4all. Voor meer informatie over de workshops wordt er een introductieavond georganiseerd. Op donderdag 5 juli in de Schrijfkamer Hardenberg en op donderdag 12 juli in de Schrijfkamer Dedemsvaart. Tijdens de introductieavond wordt er informatie gegeven over de workshops en wordt er direct gestart met enkele interactieve opdrachten. De kosten zijn € 15,- p.p. incl. koffie/thee.

De workshops vinden in Hardenberg plaats op 6 en 20 september, 4 en 18 oktober en 5 november van 19.30 – 21.45 uur. In Dedemsvaart zijn de workshops op 12 en 26 september, 10 en 24 oktober en 7 november van 19.30 – 21.45 uur. De kosten zijn € 20,- per workshop per persoon, incl. koffie/thee. Aanmelden voor één van de introductieavonden kan via info@bw4all.nl.

Lees ook

Online BoekStartCafé

OMMEN – De Bibliotheek Salland houdt op dinsdag 18 mei weer een online editie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.