bewoners saxenburgh groep genieten van deelname wandelvierdaagse

  De deelnemende bewoners van de woonzorgcentra Oldenhaghen en Nijenhaghen werden met rolstoelbussen van de Saxenburgh Groep naar zorgcentrum ’t Vlierhuis aan de Haarsweg gebracht. Gezamenlijk vertrok de stoet naar het sportpark om van daaruit de route van 3 kilometer af te leggen.

  De woonzorgcentra van de Saxenburgh Groep namen deel aan het gemeentelijke project ‘Beweegimpuls voor kwetsbare senioren’, omdat zij ouderen willen stimuleren zoveel mogelijk te bewegen. In dat kader is vorig jaar het initiatief genomen om mee te doen aan de wandelvierdaagse. Een gouden greep, gezien de belangstelling onder de senioren. Het deelnemersveld is bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

  De deelnemers van de Saxenburgh Groep genoten met volle teugen. Lopend of zittend in de rolstoel trok de groep al zwaaiend en zingend door de straten van Ommen.
  En niet alleen de wandelaars beleefden een gezellige avond. Ook de achterblijvers genoten volop. Zittend op de nieuwe tuinbanken voor ’t Vlierhuis, zwaaiden en klapten diverse bewoners naar de voorbijgangers, ondertussen genietend van de muziek van een passerend korps, een kopje koffie en de gezelligheid.
  Na afloop was er voor alle deelnemers een oorkonde en attentie. Dit alles èn het fraaie weer, maakte de wandelvierdaagse ook dit jaar weer een ware happening.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.