bekerwinst voor voetballers vilsteren jo11 1

  Om 9.30 uur stonden de jongens van beide teams met gespannen gezichten klaar voor de aftrap. Vilsteren kwam goed uit de startblokken en stond al na twee minuten op een 1-0 voorsprong door een mooie actie van Guus Kampman. In het de loop van de eerste helft speelde DES de zenuwen van zich af en kwam steeds beter in de wedstrijd. Na een mooie actie van de spits van DES kwamen ze op 1-1, dit was ook de ruststand.

  In het begin van de tweede helft was DES de iets beter voetballende ploeg, het was spannend. Vilsteren bleef door een uitstekende inzet en een paar mooie reddingen van Gijs Kutterik in de wedstrijd. Na een gemiste kans van DES sloeg Vilsteren in de counter toe. Joek Bosch controleerde de bal met zijn hoofd en schoot de bal met links mooi in het goal: 2-1. DES ging weer op jacht naar de gelijkmaker en kreeg hiervoor ook nog een paar mooie kansen. Maar de verdediging van Vilsteren hield keurig stand met Sem Meulman en Jaron Ogink als slot op de deur. Voorin was Xavier Degroux steeds een storende factor voor de verdediging van DES.

  Na een uitstekende tegenaanval van Vilsteren kwam Fender Koggel aan de bal, hij behield het overzicht en met een mooi steekpasje speelde hij de bal naar Luca Miltenburg die alleen voor de keeper kwam en het bekwaam afmaakte: 3-1. Met nog twee minuten op de klok had Vilsteren de beker binnen. De jongens voetbalden het goed uit en toen kon het feest beginnen. Het team kijkt terug op een mooie afsluiting van een prachtig seizoen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.