Home / Dalfsen Regio / back to the future party in nieuwleusen gecanceld

back to the future party in nieuwleusen gecanceld

“We hebben er als serviceclubs hard aan getrokken, maar we merken dat het evenement niet wordt opgepikt door de inwoners van Nieuwleusen en de sportclubs in Nieuwleusen. En dan houdt het op helaas”, aldus Aline Hofstee, namens Rotary Ommen Dedemsvaart, Lionsclub Ommen-Dalfsen en Junior Kamer Vechtdal.

De serviceclubs zouden de feestelijke avond samen met het team van De Schakel organiseren. De opbrengst van de party was bestemd voor een gezamenlijk gekozen goed doel: de aanschaf van een kleurrijke ‘Play me Piano’, dat een plek zou moeten krijgen in de entreehal van de De Spil.

Lees ook

Langlopende exposities en activiteiten

Ommen Galerie Tom Lucassen, Prinses Julianastraat 10, open donderdag 13.00 – 17.00 uur, vrijdag 09.30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.