automobilist met drugs op gepakt in dalfsen

  De politie reed over de Langkamp toen een personenauto tegemoet kwam rijden. De agenten zagen in de spiegels dat deze auto plots zijn snelheid verhoogde en probeerde weg te rijden.

  Wat volgde was een korte achtervolging over de Vilsterkamp, Mussenkamp en de Winkelkamp. Omdat de vluchtende auto fors moest remmen voor personen op straat, kon de politie weer aansluiten. Uiteindelijk gaf de bestuurder het op en stopte hij aan de Winkelkamp. De bestuurder bleek een 25-jarige mannelijke inwoner uit Dalfsen.

  Er was aanleiding om een drugstest bij de bestuurder af te nemen en deze bleek al gauw positief. De bestuurder is aangehouden en naar bureau Zwolle gebracht, daar is bloed afgenomen. Dit zal worden onderzocht om de daadwerkelijke waardes van de drugs te kunnen vaststellen. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.