Home / Dalfsen Regio / automobilist geeft valse naam op bij aanhouding

automobilist geeft valse naam op bij aanhouding

De man gaf gegevens op die na controle door de agenten van zijn bijrijder bleken te zijn. Toen de bestuurder zijn werkelijke personalia gaf, bleek zijn rijbewijs al zes jaar verlopen te zijn. De man werd meegenomen naar het politiebureau in Zwolle. De automobilist kreeg naast een bekeuring voor het afslaan (140 euro) en opgeven van valse naam (380 euro) ook een proces-verbaal voor het rijden met een rijbewijs dat meer dan een jaar is verlopen is. De hoogte van de laatste bekeuring wordt later door het OM vastgesteld. 

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.