Home / Dalfsen Regio / autobedrijf ten have genomineerd voor onafhankelijk autobedrijf van het jaar

autobedrijf ten have genomineerd voor onafhankelijk autobedrijf van het jaar

Marco en Marga ten Have en hun medewerkers John Schotman, Bas te Boekhorst en Jarno Jansen zijn erg blij met de erkenning: “Wij zijn heel trots dat wij tot de tien halve finalisten behoren, zeker als je bedenkt dat er 3300 autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet.”

Marco begon als 16-jarige bij de Peugeot dealer tussen Bathmen en Lettele. Daar haalde hij zijn eerste monteurs diploma met APK. Toen hij 24 was, verhuisde hij naar Limburg, omdat Marga daar werk kreeg. Hij ging als monteur en later chef-werkplaats aan de slag bij een grote Volkswagen-Audi dealer in Roermond. Na zes jaar en met hun eerste kind op komst verhuisde het stel naar Lemelerveld. Daar startten ze in 2004 met hun bedrijf, dat nu, na de verhuizing in 2014, is gevestigd aan de Constructieweg 3 in Lemelerveld.

Naast onderhoud, reparaties, APK enz. aan personenauto’s, bedrijfswagens en kampers, in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s of aankoopadvies kan er ook getankt worden aan het AVIA Xpress tankstation. Verder heeft het bedrijf een shop, kentekenloket en een autowasplaats, die deze zomer wordt uitgebreid met drie extra wasboxen.

De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt de vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die op 9 oktober plaatsvindt tijdens het BOVAG Jaarcongres.

 

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.