Home / Dalfsen Regio / amateurkunstmarkt in hardenberg zoekt deelnemers

amateurkunstmarkt in hardenberg zoekt deelnemers

De markt biedt lokale amateurkunstaanbieders de mogelijkheid om een eigen informatiestand te bemannen of een kort presentatiemoment in te plannen. Deelname is gratis voor lokale muzieklesaanbieders, toneel- en theaterverenigingen, dansscholen, koren, fotoclubs, teken- en schilderateliers, beeldend kunstenaars, schrijvers en dichters, historische verenigingen et cetera. Een aantal culturele instellingen vieren die dag samen de opening van het nieuwe cultuurseizoen. De markt maakt onderdeel uit van een groter cultureel programma dat momenteel in ontwikkeling is en deze zaterdag in het centrum plaats zal vinden.

Geïnteresseerden die met hun organisatie of instelling dit moment willen pakken om te gaan werven en/of zich te presenteren kunnen zich aanmelden door, vóór 8 juni, een mail te sturen naar amateurkunstmarkt@cultuurkoepelvechtdal.nl. Na ontvangst krijgen zij een inschrijfformulier en meer informatie van Cultuurkoepel Vechtdal.

Lees ook

Aangepaste collecte Diabetes Fonds vanwege corona

OMMEN – De collecteweek van het Diabetes Fonds vindt plaats van 26 t/m 31 oktober. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.