Home / Dalfsen Regio / alpha youth in nieuwleusen

alpha youth in nieuwleusen

Alpha Youth is geschikt voor elke jongere tussen 17 en 23 jaar die bezig zijn met vragen rond leven en geloof. Alpha Youth wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Iedereen is welkom! Deelname is gratis. Alpha Youth wordt voor het eerst georganiseerd door de gezamenlijke kerken in Nieuwleusen. Jongeren zelf verzorgen de gespreksavonden, daarin ondersteund door het Alpha Youth Team. De avonden beginnen om 19.00 uur met een lekkere maaltijd en een korte inleiding.

Alpha Youth zal starten in week 38. De exacte datum wordt nog bekendgemaakt. Graag horen we wat jouw voorkeursavond is. Kijk voor meer informatie over Alpha op www.alphayouth.nl of neem contact op met Alice Prins (aliceprins@live.nl – 0529 42 74 96‬‬‬) of Paulien Visscher (paulienvisscher@hotmail.com – 0529 85 09 10‬‬)

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.