airco veiligheidscheck dagen en wassen tegen kanker

  Airco & veiligheids check
  Wist u dat de airco van uw auto ook onderhoud nodig heeft? Omdat dit vaak vergeten wordt zijn eventuele latere reparaties vaak onnodig duur. Omdat de vakantieperiode voor sommigen al in zicht is, controleren wij uw auto ook op de belangrijkste veiligheidspunten. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie gaan.

  Wassen tegen kanker.
  Ik heb van dichtbij meegemaakt wat voor een impact kanker op het leven van mensen heeft. Zowel voor de persoon zelf, als voor de nabije mensen. Helaas horen wij deze verhalen ook vaak terug in onze klantenkring. Daarom vinden wij dat wanneer je de mogelijkheid hebt om hier wat tegen te doen, je ook actie moet ondernemen! Vandaar de actie ‘wassen tegen kanker.’

  Iedereen is van harte welkom op: vrijdag 22 juni van 09:00 – 12:00 en van 13:00 tot 17:00. Op zaterdag 23 juni staat de koffie weer voor u klaar vanaf 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 16:30. Wanneer u op één van deze dagen komt, maakt u kans op 1 van de 4 wastegoeden t.w.v. van € 50,-

  Hans Binnenmars,
  Garage Binnenmars.
  Beerzerveld”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.