Home / 34e combitoernooi bij usv

34e combitoernooi bij usv

Zaterdag werd de toernooimaand afgetrapt door de allerkleinsten met het 4:4 toernooi. In totaal hebben dertien clubs uit de hele regio teams afgevaardigd. ’s Middags kwamen de jeugdteams van USV in actie tijdens het onderlinge Rommeltoernooi.

Komend weekend is de vrijdagavond gereserveerd voor het Rabobank Hessenpoort Bedrijven toernooi. Het is alweer het tweede lustrum van deze sportieve krachtmeting tussen bedrijven, gevestigd op het industrieterrein aan de oostkant van Zwolle De indrukwekkende wisselbeker stond het afgelopen jaar in de prijzenkast van de Koninklijke Euroma bv.

Zaterdag staat de hele dag in het teken van het Combitoernooi. Onveranderd het pareltje op de toernooiagenda bij USV. Het is alweer de 34e editie. “We proberen steeds te verbeteren en te vernieuwen”, zegt David Tas, kopman van de organisatie van dit evenement. “Dat doen we vooral door steeds te luisteren naar de wensen en tips van de deelnemers. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het aanbod van de catering. Of denk aan de muziekkeuze en de vorig jaar geïntroduceerde kidsparty. Dit jaar nieuw en prettig voor de teams: ze hoeven zelf geen wedstrijden meer te fluiten. Dat is nu voor het eerst. Een aantal teams vond dat toch altijd een lastige bijkomstigheid. Dat signaal hebben we opgepakt en als organisatie hebben we nu voor alle wedstrijden een scheidsrechter geregeld.”

Het Combitoernooi 2018 gaat weer van start met het maximale aantal van 36 teams. Deze werden tijdens de speciale lotingsavond verdeeld over de 4 poules. Titelverdediger BG Gelul ende Geblaet komt in actie in poule C. Door insiders meteen al bestempeld als de poule des doods.

 

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.