Home / zomerchallenge bij tennis club ommen

zomerchallenge bij tennis club ommen

De zomerchallenge is een compact lidmaatschap in de maanden juni, juli en augustus, waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hun uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers tegen gereduceerd tarief een aantal tennislessen volgen onder begeleiding van een gecertificeerd trainer en doen zij mee aan het zomerchallenge eindtoernooi. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. Kosten zijn 45 euro voor drie maanden. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact opgenomen worden met TCO via secretariaat@tennisclubommen.nl.

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.