zomeractiviteiten saam welzijn

  Bij Saam Welzijn Dalfsen horen wij regelmatig dat mensen het jammer vinden dat een groot aantal activiteiten van Saam Welzijn in de zomer stopt. Dat is dan ook de reden dat de soos gewoon open is op werkdagen van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur. En de soos is open voor iedereen dus ook voor mensen die tijdens het activiteitenseizoen deelnemen aan bijvoorbeeld bridge, breien, handwerken, sjoelen, schilderen en houtsnijden. Tijdens de zomerperiode kan en mag dat ook gewoon doorgaan in de soos de Polhaar van de Trefkoele+.
  Dus, weet dat de soos de hele zomer door op werkdagen geopend is en voel je welkom!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.