Home / zomeractiviteiten saam welzijn

zomeractiviteiten saam welzijn

Bij Saam Welzijn Dalfsen horen wij regelmatig dat mensen het jammer vinden dat een groot aantal activiteiten van Saam Welzijn in de zomer stopt. Dat is dan ook de reden dat de soos gewoon open is op werkdagen van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur. En de soos is open voor iedereen dus ook voor mensen die tijdens het activiteitenseizoen deelnemen aan bijvoorbeeld bridge, breien, handwerken, sjoelen, schilderen en houtsnijden. Tijdens de zomerperiode kan en mag dat ook gewoon doorgaan in de soos de Polhaar van de Trefkoele+.
Dus, weet dat de soos de hele zomer door op werkdagen geopend is en voel je welkom!

Lees ook

Tweede Kamerverkiezingen in de gemeente Dalfsen

Het stemmen dit jaar vindt i.v.m. het coronavirus iets anders plaats dan inwoners gewend zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.