zesde editie vechtival bij de koppel hardenberg

  Op 2 juni gaan er vaarexcursies richting Diffelen en richting de Zwieseborg, compleet met natuurgids. Reserveren is nu al mogelijk. Een greep uit wat er verder te doen is deze middag:  waterdiertjes zoeken ,zaklopen en dennenappelsgooien, blotevoetenpad en waterspeelplaats en bijenstal bekijken. 
  De entree is gratis. Aan de vaarexcursies zijn kosten verbonden.

  In de picknicktent is Janet Bouwhuis te vinden, die de activiteit ‘pizza’s maken’ begeleidt. Jong en oud kunnen pizza’s maken en naar eigen smaak samenstellen. En wat is er heerlijker dan die in de prachtige Koppeltuinen op te eten. Al doe je niet mee met de activiteit, een pizzaatje kopen, is ook mogelijk.

  Het Vechtival wordt mede mogelijk gemaakt door Stad Hardenberg Promotie, Provincie Overijssel, Cogas, Vechtpark en de deelnemende standhouders.
  Voor meer informatie tel. 0523-273388 of zie www.dekoppel.com (ook voor de actuele lijst van deelnemers). Natuuractiviteitencentrum De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.