wouter tabbers schiet s v nieuwleusen naar overwinning

  Het begin van de wedstrijd begon aftastend en gebeurde er weinig. Tot in de 11e minuut na een aanval over rechts DZOH een levensgrote kans kreeg. Een meter voor het doel had de spits de bal voor het inschieten, maar hij raakte de bal niet goed en Tim Hoogenkamp bracht redding. Tim bedacht zich geen moment en met een verre zuivere uittrap bereikte hij Tom Vasse, die direct Justin Beentjes in stelling bracht. Justin kwam alleen voor de keeper maar schoot net naast. De rest van de 2e helft had DZOH een licht veldoverwicht maar de betere kansen waren voor S.V. Nieuwleusen. In de 17 minuut kreeg Reinier Meijerink een goede kans na een pass door het centrum maar zijn schot ging recht op de keeper af. Na een half uur spelen schoot Justin Beentjes net naast na goed doorzetten van Martin de Weerd. Met de rust was het dus nog 0-0.

  In de rust werd Ruben van Dijk gewisseld voor Wouter Tabbers, die in de spits ging spelen. Tom Vasse verhuisde naar de rechterkant. De 1e kans direct na rust was voor DZOH maar de inzet ging net naast. In de 51e minuut kreeg S.V. Nieuwleusen een enorme kans. Een verre ingooi van Justin Beentjes ging over de verdedigers van DZOH en kwam bij Tom Vasse terecht. Tom nam de bal op de pantoffel en schoot hard tegen onderkant lat. In de 61e minuut ging een goede kans van de thuisclub bij de 1e paal over. In de 62e minuut werd Justin Beentjes gewisseld voor Matthijs van de Beld, die samen met Wouter Tabbers nieuwe gedrevenheid in de ploeg in bracht. De jonge ambitieuze Van de Beld was brutaal, ijverig, eiste de bal op en strooide met passes. De Nieuwleusenaren begonnen steeds meer te geloven dat er iets te halen viel in de Drentse Zuid Oost Hoek. Na nog enkele kansjes van DZOH was het in de 80e minuut Matthijs van de Beld die een pass op maat gaf op Wouter Tabbers. Hij lepelde de bal op prachtige wijze over de keeper: 0-1.

  Toch kwam de thuisclub 5 minuten later op gelijke hoogte, de linkerspits werd vrijgelaten waardoor zijn voorzet binnengetikt kon worden: 1-1. Iedereen had zich al verzoend met het gelijke spel maar Wouter Tabbers was het hier niet mee eens. Met een kanonskogel van 18 meter schoot hij in blessuretijd de bal in de benedenhoek:1-2. DZOH nog niet veilig en voor S.V. Nieuwleusen is het doek nog niet definitief gevallen. Zaterdag 12 mei speelt S.V. Nieuwleusen thuis tegen Omlandia.

  Opstelling S.V. Nieuwleusen
  Doel: Tim Hoogenkamp
  Achter: Ruben Scholten, Stan Scholten, Stefan van Veen, Martin de Weerd
  Middenveld: Ruben Brinkman, Mark de Weerd, Ruben van Dijk(45e Wouter Tabbers)
  Voor: Reinier Meijerink, Tom Vasse, Justin Beentjes(62e Mathijs van de Beld)

  Scoreverloop
  80e min. : 0-1 Wouter Tabbers
  86e min. : 1-1 onbekende speler
  90e min. : 1-2 Wouter Tabbers

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.