workshop storytelling emotie and impact

  Hoe breng je met zo min mogelijk tot geen budget op een zo slim en inspirerend mogelijke manier jezelf, je project of je initiatief voor het voetlicht? Via Storytelling! Ontvang tips en trics om relaxter te spreken, en leer hoe je een betere band met je publiek (doelgroep) kunt opbouwen.

  Sophie Hoeberechts (ervaren stemacteur) gaat aan de slag met je rol als hoofdpersoon van je eigen verhaal. Met Monique de Haas (ervaren cross media strateeg) kijk je naar jouw projecten. Wat is de kern van het verhaal en wat is er nodig om een betrokken publiek op te bouwen? Kortom, wil jij meer emotie en impact in je verhalen? Kom naar de workshop op 8 mei. De workshop start om 19.30 uur en duurt tot 22.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Aanmelden kan tot en met 1 mei via milou@comcept.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.