Home / workshop aquarel schilderen aan de reest

workshop aquarel schilderen aan de reest

Meeske exposeert tot en met 16 juni in de Reestkamer. Hij maakt grote, kleurrijke en krachtige aquarellen, vooral van landschappen waarin water een bepalende rol speelt. Het altijd boeiende Reestlandschap bleek zeer inspirerend te werken op de amateurkunstenaars tijdens de workshop in april. De resultaten waren kleurrijk en de makers waren zeer enthousiast. Gezien de vele positieve reacties en de vraag of er nog een keer een workshop gehouden kan worden is besloten de workshop nog een keer te organiseren.

De kosten voor deelname bedragen 10 euro. Deelnemers dienen zelf mee te nemen: plank en krukje, aquarelverf, penselen, papier, plakband, blikje, keukenpapier, fles water en potlood. Opgeven kan bij marjanouwejan@hotmail.com.

Lees ook

Een feestelijk muzikaal drieluik in Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – In Theater de Stoomfabriek is afgelopen dinsdag het drieluik ‘Beethoven 251 jaar’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.