Home / wie gaat er mee waterdiertjes zoeken

wie gaat er mee waterdiertjes zoeken

Nabij het bezoekerscentrum De Wheem ga je gewapend met netjes, loepjes en emmertjes op zoek naar de waterminnende kriebelbeestjes. Bij de mooie poel in de buurt van de Wheem ga je onderzoeken welke diertjes daar leven. Uiteraard pauzeren we met lekkere limonade en een koekje. De middag duurt zo’n twee uur en na aanmelden ontvang je een bevestiging met daarin de starttijd en locatie. Vanaf 6 jaar en tot 12 jaar ben je welkom en vertel maar aan je ouders dat ze je alleen maar hoeven te brengen en te halen. 

De middag is geschikt voor kinderen tussen de 6-12 jr. en kost 2,50 euro per kind. Het advies is om stevige schoenen of laarzen aan te trekken en doe vooral kleding aan die nat en vies mag worden. Van tevoren aanmelden is noodzakelijk. Je kunt dit doen via het digi-aanmeldformulier op onze website: http://www.landschapoverijssel.nl

De Wheem
Bezoekerscentrum De Wheem is gelegen in het prachtige Reestdal en ligt tegenover de oude Reestkerk in Oud Avereest, aan de weg tussen Balkbrug en De Wijk. De toegang tot het centrum is gratis voor iedereen en wanneer geopend zijn bezoekers welkom voor een kop koffie of thee en een stuk heerlijke Reestdalkoek. Vanuit De Wheem zijn verschillende gemarkeerde wandelroutes uitgezet. Meer informatie en openingstijden van bezoekerscentrum De Wheem vindt u op www.landschapoverijssel.nl.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.