wandelschoenen aan voor avond4daagse ommen

  Ook deze keer wordt er vier dagen in en rondom Ommen gewandeld. Te voet prachtige routes door de gemeente Ommen afleggen, onder andere een nieuwe route en één met een verrassing. De tochten in het buitengebied gaan grotendeels door het bosrijke gebied van Ommen-noord, waar je zomaar een ree, konijn of eekhoorn tegen kunt komen.

  De routeafstanden zijn dagelijks ongeveer 3 km, 5 km en 10 km, waarbij de 3 km rolstoelvriendelijk is en ook wordt aanbevolen voor de jongsten onder ons. Vertrektijden dagelijks bij 10 km vanaf 18.00 uur, 5 km 18.15 en de 3 km 18.30 uur behalve donderdag, de laatste wandeldag, dan start de 10 km om 17.30 uur, de 5 km om 18.30 uur en de 3 km om 18.45 uur.

  De laatste dag wordt zoals altijd afgesloten met een groots defilé, met muziek en verklede groepen en waarbij iedere weekwandelaar een medaille om zijn/haar nek heeft hangen. Vanaf 19.45 uur is iedereen welkom om de wandelaars in te halen tijdens de laatste meters vanaf de rotonde Aldi via de Haarsweg naar het sportpark. Aangekomen op het sportpark vindt nog de prijsuitreiking plaats van de leukste, gezelligste en de meest origineel verklede vereniging en school. 

  Wie wil deelnemen aan de gezelligste, gezondste en ook milieubewuste wandel4daagse kan zich dagelijks inschrijven tijdens het evenement. De deelnamekosten zijn 5 euro per week, deelnemers jonger dan 16 betalen 4 euro. Een dagdeelname kost 2 euro.
  Verdere informatie op www.wandel4daagseommen.nl en de Facebookpagina.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.