Home / vv hoonhorst en vv wijthmen gaan samenwerking aan vrouwenvoetbal

vv hoonhorst en vv wijthmen gaan samenwerking aan vrouwenvoetbal

In Wijthmen is al meer dan 35 jaar een vrouwenelftal actief. Het lopende seizoen is er in Hoonhorst gestart met een vrouwenteam en de samenwerkende jeugdafdeling JCHW heeft een meiden onder 19 team dat zelfs uitkomt in de hoofdklasse. De besturen van VV Hoonhorst en VV Wijthmen willen de overgang naar het vrouwenvoetbal soepel laten verlopen en kiezen daarom voor samenwerking. De mogelijkheden bij de bestaande vrouwenteams om onderling uit te wisselen worden daarbij ook sterk vergroot.

Met deze stap tot samenwerking willen beide besturen ook in de toekomst de continuïteit van het vrouwenvoetbal binnen beide verenigingen waarborgen. Komend seizoen zullen binnen het samenwerkingsverband zelfs 3 seniorenteams voor vrouwen actief zijn, maar om nog meer teams te kunnen samenstellen zijn nieuwe leden natuurlijk altijd welkom. 

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.