Home / vv hoonhorst degradeert naar vijfde klasse

vv hoonhorst degradeert naar vijfde klasse

VV Hoonhorst heeft het vertrek van een aantal ervaren krachten dit seizoen niet kunnen opvangen. De eerste twaalf competitiewedstrijden gingen verloren, met als dieptepunt de 11-2 bij Diepenveen. De jonge ploeg van trainer Marcel Schokker probeerde het wel, maar het zat er simpelweg niet in.

Toch was er ineens een opleving, zo rond de start van de lente. Na de eerste punten (0-1 bij Terwolde) won Hoonhorst verrassend van koploper ABS (2-1). Ook tegen De Gazelle (2-2) en Diepenveen (1-1) werd niet verloren. Maar het was te laat voor een sensationel comeback. Na twee seizoenen in de 4e klasse mag Hoonhorst zich volgend jaar weer een niveautje lager melden.

Lees ook

CU Overijssel steekt IC medewerkers appeltje onder de riem

REGIO – De Statenfractie van de ChristenUnie heeft vorige week een waarderingsactie gehouden bij de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.