vv hoonhorst degradeert naar vijfde klasse

  VV Hoonhorst heeft het vertrek van een aantal ervaren krachten dit seizoen niet kunnen opvangen. De eerste twaalf competitiewedstrijden gingen verloren, met als dieptepunt de 11-2 bij Diepenveen. De jonge ploeg van trainer Marcel Schokker probeerde het wel, maar het zat er simpelweg niet in.

  Toch was er ineens een opleving, zo rond de start van de lente. Na de eerste punten (0-1 bij Terwolde) won Hoonhorst verrassend van koploper ABS (2-1). Ook tegen De Gazelle (2-2) en Diepenveen (1-1) werd niet verloren. Maar het was te laat voor een sensationel comeback. Na twee seizoenen in de 4e klasse mag Hoonhorst zich volgend jaar weer een niveautje lager melden.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.